Naujienos

Dėmesio centre - lauko apšvietimas

2022 07 11


Šiltėjantys orai ir ilgėjančios dienos lemia, kad geras lauko apšvietimas tampa aktualus beveik kiekvienam.

Gamintojai Flos iš Italijos, kurių veikla prasidėjo 1960 m nuo paprastos lemputės, sukurtų kelių šviestuvų ir begalinio noro pakeisti pasaulį, o įmonės pavadinimas, išvertus iš lotynų kalbos, reiškia gėlė, yra įmonė su istorija, gaminanti vidaus ir lauko šviestuvus.

Flos dizaineriai, architektai pristato naujas šviestuvų kolekcijas kiekvienais metais, nes tokia yra įmonės vizija. Šviestuvai turi atitikti, ir net pralenkti, laikmetį, kuriame esame. Flos filosofija - jei ateitis yra šiandien, koks dirbtinis apšvietimas bus rytoj?

Kaip sako Philippe Stark: „Tarp natūralios ir dirbtinės šviesos nėra skirtumo. Tai tik perdavimo klausimas – jonai ir fotonai išlieka tie patys“.

Pastatomas lauko šviestuvas Heco. Gamintojas – FLOS. Nuotrauka – FLOS nuosavybė

„Šviesos technologijos“, viena iš nedaugelio įmonių Lietuvoje, turinti ilgametę patirtį slaičiuojant ir projektuojant apšvietimą. Per 18 metų atrinkome patyrusius ir savo darbą išmanančius šviestuvų bei apšvietimo sistemų tiekėjus ir gamintojus. Gamintojus, kurie skaičiuoja, tiria naujas medžiagas, eksperimentuoja ir atranda vis naujus apšvietimo sprendimus laboratorijose, išbando šviestuvus, prieš paleisdami į gamybą.

Dabar - idealus metas lauko apšvietimo darbams. Pasidalinkite jūsų namo, sodybos, parko ir kt. planais. Mes suprojektuosime jums lauko apšvietimą, padėsime pasirinkti tinkamus lauko šviestuvus. 

Flos lauko šviestuvai naujame kataloge čia

Įleidžiami šviestuvai Landlord. Gamintojas – FLOS. Nuotrauka – FLOS nuosavybė